2021-12-06 10:20:20• hírek • Fizetett tartalom

Az AutoAs-nál most értékes nyereményeket hozhat az akkumulátorcsere

Különleges év végi nyereményjátékkal jelentkezik a Varta akkumulátorgyártó vállalat és a Motointegrator nevű internetes platform, melyben az AutoAs révén a szatmáriak is részt vehetnek.

A december 30-ig tartó játék során mindazok, akik a Motointegrator felületén foglalnak időpontot az esedékes akkumulátorcserére, majd a szervizben egy Varta-aksi mellett döntenek, automatikusan részt vehetnek egy sorshúzáson, melyen értékes nyeremények találnak gazdára. A nevezők között öt síléctáskát, öt téli táskát, öt sícipő táskát és három Thule márkájú, autótetőre szerelhető síléctartót sorsolnak ki, a főnyeremény pedig egy 1700 euró értékű csomag lesz, melyben egy pár Elan Voyager márkájú síléc, egy pár síbot, valamint egy ezek szállítását megkönnyítő táska található.


Mindazoknak tehát, akik neveznének e játékba, nincs más dolguk, mint hogy a Motointegrator ide kattintva elérhető felületén akkumulátorcserére (Schimb baterie) jelentkezzenek, a szervizben pedig a Varta által gyártott termékek közül válasszanak. Fontos tudnivaló, hogy a vásárlást igazoló számlát a nyereményjáték végéig meg kell tartani.


A sorshúzásban való részvételhez szükséges akkumultárocseréért kérjen előjegyzést a szatmári Closca sugárút 42. szám alatt található AutoAs szervizbe, ahol megbízható szakemberek segítenek majd kiválasztani az önnek és autójának leginkább megfelelő akkumulátort és természetesen a beszerelést is biztosítják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: